Vacature: monteur

Vacature: monteur

22 augustus 2022

Vacature: monteur

Roose & Roose krijgt steeds meer klanten. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe monteur. Werk je graag in de buitenlucht? Klopt jouw hart voor duurzaamheid en wil je meegroeien met ons jonge bedrijf? Dan is deze functie wat voor jou.

Wat doet een monteur?

Als monteur ga je op pad met een team van 2 of 3 collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor het installeren van de zonnepanelen op het dak. Hoog of laag, schuin of plat, moeilijk of makkelijk te bereiken. Je bevestigt profielen, legt bekabeling aan en monteert de panelen. Natuurlijk allemaal op een veilige manier. Samen met je collega’s zorg je dat alles werkt voordat jullie weer in de bus stappen.

Wie zoeken we?

We vinden het belangrijk dat je zelfstandig, creatief en enthousiast bent. En je hebt al wat technische werkervaring. Het is niet erg als je geen ervaring hebt met zonnepanelen, wij zorgen ervoor dat je de juiste opleiding krijgt voordat je begint. Verder moet je een rijbewijs hebben. 

En wat krijg je ervoor terug?

Een plek in een jong, enthousiast team. En ook nog:

  • een goed salaris
  • een professionele werkomgeving
  • veel mogelijkheden voor studie en cursussen

Maar wie zijn we eigenlijk?

Wij zijn Roose & Roose, specialist in zonnepanelen. We hechten waarde aan kwaliteit, kennis en innovatie. Wij vinden dat duurzame energie voor iedereen is. Daarom helpen we elke klant met eerlijk advies en houden we van persoonlijk contact. 

 

un jij je daar wel in vinden? En denk je dat de functie bij je past? Neem dan contact met ons op, of laat je gegevens achter via: niek@roosenroose.nl. Of loop je liever een keer een dag mee, ook dat is prima.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Roose & Roose Gebouwd door Saam' uit Groningen