Onderhoud zonnepanelen

Onderhoud zonnepanelen

Groot voordeel van zonnepanelen: ze hebben weinig onderhoud nodig. Het is verstandig ze in ieder geval eens per jaar te laten checken, én om ze regelmatig schoon te maken.

Uw zonnepanelen onderhouden

Een groot voordeel van zonnepanelen: ze hebben weinig onderhoud nodig. Bij oplevering van de zonnepanelen, adviseren wij u onder andere over het onderhoud ervan. In principe houdt dit in dat u eens per jaar de zonnepanelen schoonmaakt met osmosewater (vrij van kalk). Dit kunt u zelf doen, maar wij raden aan om dit te laten doen door een specialist. Neem contact met ons op voor vragen over het onderhoud.

Onderhoudscontract Roose & Roose

Roose & Roose kan het totale onderhoud van uw zonnepanelen verzorgen. We nemen contact met u op wanneer er een check nodig is of wanneer het tijd is om de panelen schoon te maken. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voordelen van dit onderhoudscontract:

  • Het rendement op uw installatie blijft zo hoog mogelijk
  • Bij een eventuele garantiekwestie heeft u goede bewijzen voor netjes onderhoud

Heeft u vragen over het onderhoud van uw zonnepanelen of ons onderhoudscontract? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

© Copyright Roose & Roose Gebouwd door Saam' uit Groningen