Zonnepanelen: hoe werkt het

Zonnepanelen: hoe werkt het

Wel of geen Stimulering Duurzame Energieproductie? (SDE++)

Tijdens een geheel vrijblijvend bezoek, bespreken we allereerst de wensen en bekijken of er voldaan kan worden aan de eisen voor een SDE++ subsidie. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, moet er bijvoorbeeld een minimaal aantal panelen geplaatst kunnen worden en worden er eisen gesteld aan bijvoorbeeld het soort aansluiting.

U komt wel in aanmerking voor de SDE+ subsidie

Wanneer blijkt dat u voor de subsidie in aanmerking komt, bekijken we hoeveel panelen er maximaal op uw dak passen. Hoe meer, hoe hoger de subsidie en hoe korter de terugverdientijd. 

U komt niet in aanmerking voor de SDE+ subsidie

Wanneer u niet in aanmerking komt voor de subsidie, kunnen we u gelukkig alsnog helpen. Ook hier geldt dat we aan de hand van uw verbruik een voorstel uitwerken. Alles geheel vrijblijvend.

Uw zonnepanelen onderhouden

Een groot voordeel van zonnepanelen: ze hebben weinig onderhoud nodig. Bij oplevering van de zonnepanelen, adviseren wij u onder andere over het onderhoud ervan. In principe houdt dit in dat u eens per jaar de zonnepanelen laat schoonmaken door een specialist. Verder is een jaarlijkse technische inspectie en controle te adviseren en in de toekomst zelfs verplicht. Neem contact met ons op voor vragen over het onderhoud.

© Copyright Roose & Roose Gebouwd door Saam' uit Groningen