• darkblurbg
    Duurzame energie voor iedereen mogelijk.
    Dát is waar Roose & Roose voor staat.

Wel of geen SDE+ subsidie?

Tijdens een geheel vrijblijvend bezoek, bespreken we allereerst de wensen en bekijken of er voldaan kan worden aan de eisen voor een SDE+ subsidie. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, moet er bijvoorbeeld een minimaal aantal panelen geplaatst kunnen worden en worden er eisen gesteld aan bijvoorbeeld het soort aansluiting.

U komt wel in aanmerking voor de SDE+ subsidie

Wanneer blijkt dat u in aanmerking komt, bekijken we hoeveel panelen er maximaal op het dak passen. Hoe meer, hoe hoger de subsidie en hoe korter de terugverdientijd. Wij verzorgen de subsidieaanvraag voor u en werken een voorstel voor u uit. De uitslag van de subsidie kan soms maanden duren, ondertussen heeft u tijd om over ons voorstel na te denken en uw dak te repareren indien nodig. Zodra de subsidieaanvraag akkoord is, nemen wij contact met u op en kunt u beslissen. Ons voorstel en een positieve uitslag voor de SDE+ subsidie zijn nooit bindend dus na aanvraag subsidie zit u nog nergens aan vast.

U komt niet in aanmerking voor de SDE+ subsidie

Wanneer u niét in aanmerking komt voor de SDE+ subsidie, bekijken we uw verbruik. Op basis daarvan bepalen we wat voor installatie u nodig heeft. Het is namelijk niet nodig meer energie op te wekken dan u verbruikt. Wij werken een voorstel voor u uit, waar u uiteraard nog rustig over kunt nadenken.

 

Onderhoud

Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. Wel is het slim ze jaarlijks (in het vroege voorjaar) te laten checken en ze regelmatig schoon te maken. Het onderhoud aan uw zonnepanelen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

We controleren op visuele gebreken of veranderingen en voeren benodigde reparaties meteen uit. Naast een visuele check, lezen we de omvormer(s) uit zodat we eventuele storingen of foutcodes kunnen verhelpen. Als laatste reinigen we de complete installatie met osmosewater (vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling). Hiervoor werken we samen met een ervaren partner in de schoonmaak. Naast de panelen zelf, reinigen we indien nodig ook de omvormer(s).

Voordelen onderhoudscontract

  • Het rendement op uw installatie blijft zo hoog mogelijk
  • Bij een eventuele garantiekwestie heeft u goede bewijzen voor netjes onderhoud

contact