Duurzame energie voor iedereen mogelijk.

Duurzame energie voor iedereen mogelijk.

Dát is waar Roose&Roose voor staat

Broers Edwin en Niek Roose richtten in 2016 dit familiebedrijf op met als doel: duurzame energie voor iedereen mogelijk maken.

Klantgericht, kwaliteit en service

De broers sturen dagelijks de zonnepaneel-monteurs aan op grote en kleine projecten en daarbij zet het bedrijf alles op alles om de beste oplossing voor zowel zakelijke als particuliere klanten uit omgeving Groningen te realiseren en door het hele traject uit handen te nemen. Van advies tot installatie. Roose & Roose ontzorgt u volledig.

Met behulp van onze pragmatische werkwijze en uitgebreide ervaring in duurzame energie weten wij, in samenspraak met de klant, overal een oplossing voor te vinden. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact gedurende het gehele proces.

U kunt ons vinden te Leek en daarnaast kunt u ons ook volgen op social media voor het laatste nieuws. Klik dan op de buttons onderaan deze pagina.

 

Ons team

Tom Laninga
Tom Laninga
Monteur
Vincent Filippo
Vincent Filippo
Monteur
Daniël van der Naald
Daniël van der Naald
Werkvoorbereider
Ellery Paauw
Ellery Paauw
Verkoper
Dilbar
Dilbar
Monteur

Zie je jezelf hier wel tussen?

Solliciteer dan op één van onze vacatures.

People

Persoonlijk contact

Roose & Roose is een familiebedrijf en daarom hechten wij waarde aan persoonlijk contact. Wij zijn altijd goed op de hoogte van uw situatie en kunnen u daarom goed ondersteunen gedurende het gehele proces.

Alles geregeld

Alles geregeld

Van het eerste advies tot installatie. Roose & Roose ontzorgt u volledig.

Chatbubbles

Eerlijk advies

Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig en vooral eerlijk advies over onder andere verschillende producten, installatie en de financiering.

Build

Erkend installateur

Roose & Roose heeft een InstallQ en Zonnekeur erkenning wat betekent dat onze installateurs over de juiste kennis en kunde beschikken voor onder andere het proces rondom de installatie van uw zonnepanelen.

© Copyright Roose & Roose Gebouwd door Saam' uit Groningen