• darkblurbg
    Duurzame energie voor iedereen mogelijk.
    Dát is waar Roose & Roose voor staat.

In 2030 moet de CO2-uitstoot met maar liefst 50% verminderd zijn.  Dus ook als ondernemer moét u duurzaam gaan ondernemen. Zonnepanelen laten installeren is een goede eerste stap.

U wekt meteen energie op, bespaart dus flink in de energiekosten én draagt bij aan een beter milieu.

Geld verdienen met uw zonnepanelen

Niet alleen verlaagt u uw energiekosten door het gebruik van zonnepanelen, u kunt er zelfs aan verdienen. Op de zonnige dagen dat u meer energie opwekt dan u verbruikt, levert u de energie terug aan het net. Hier ontvangt u een vergoeding voor en deze kan aardig oplopen.

Fiscale regelingen en subsidies

Verschillende regelingen en subsidies voor het bedrijfsleven maken het investeren in zonnepanelen extra interessant:

  • Energie Investeringsaftrek
  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek
  • Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

Hoe lang de verschillende regelingen en subsidies nog van kracht blijven, is onduidelijk. Verwacht wordt wel dat subsidies fors teruglopen, zoals bij windenergie het geval was. Het kan dus slim zijn om nog op korte termijn gebruik te maken van de mogelijkheden.

Installatie leasen

Klanten die gebruik maken van de SDE+ regeling, kunnen tegen een vast bedrag per maand een installatie leasen. Wij werken daarvoor samen met banken en investeerders. Geen investering, geen gedoe, geen risico. Met de besparing en de subsidie betaalt u de aflossing. Geen geschikt dak? Ook daar hebben we een oplossing voor. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Zonne-energie als dienst (alleen bij SDE+)

Wilt u alleen de voordelen van zonne-energie maar niet investeren? Ook dat kan. Hoe dat werkt? Wij ‘huren’ uw dak, plaatsen daar panelen op en ontvangen de subsidie. U profiteert van de opgewekte energie en betaalt minder voor het stroomverbruik. Vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd wat zonnepanelen in uw geval kosten en vooral: wat het u oplevert? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies.

Contact