• darkblurbg
    Duurzame energie voor iedereen mogelijk.
    Dát is waar Roose & Roose voor staat.

Ook al verdient u de investering voor de aanschaf van zonnepanelen gegarandeerd terug, u moet wél een dergelijk groot bedrag beschikbaar hebben. Heeft u dit niet? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

 

Subsidie zonnepanelen

Tot 2011 bestond er een landelijke subsidie (de SDE) voor de aanschaf van zonnepanelen. Helaas is deze niet meer beschikbaar voor particulieren. Wél heeft u kans dat er mogelijkheden zijn bij uw eigen gemeente. Let wel; lang niet alle gemeentes komen u tegemoet en doen ze dat wel dan verschilt de werkwijze en de hoogte van de subsidie per gemeente. Kortom: vraag het dus even goed na bij uw gemeente. Op www.energiesubsidiewijzer en www.svn.nl vindt u meer informatie.

 

BTW-teruggave zonnepanelen

Over de aanschaf en de installatie van zonnepanelen, betaalt u ‘gewoon’ 21% BTW. De BTW over zonnepanelen, kunt u terugvragen bij de Belastingdienst. Hiervoor zijn verschillende administratieve handelingen nodig. Roose & Roose regelt dit voor u.

 

Leningen zonnepanelen

Er zijn verschillende leningen mogelijk voor zonnepanelen, zoals de ‘GreenLoans lening’, de Energiebespaarlening en de Duurzaamheidslening. Roose & Roose adviseert u over de mogelijkheden.

 

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. We bespreken uw situatie en geven u een eerlijk advies.

contact