Financiering zonnepanelen

Financiering zonnepanelen

Ook al verdient u de investering voor de aanschaf van zonnepanelen gegarandeerd terug, u moet wél een dergelijk groot bedrag beschikbaar hebben. Heeft u dit niet? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Financiering zonnepanelen

U las al eerder dat u de investering van de zonnepanelen gegarandeerd terugverdient in ongeveer 5 jaar. Maar wat als u bij de aanschaf het bedrag niet beschikbaar heeft? Geen probleem! Roose & Roose biedt verschillende mogelijkheden:

Subsidie zonnepanelen

Tot 2011 bestond er een landelijke subsidie (de SDE) voor de aanschaf van zonnepanelen. Helaas is deze niet meer beschikbaar voor particulieren, maar u heeft wel de kans dat er mogelijkheden zijn bij uw eigen gemeente. Let wel: lang niet alle gemeenten komen u tegemoet en er zijn per gemeente verschillende werkwijzen en hoogtes van de subsidie. Vraag dit dus goed na van tevoren. Op www.energiesubsidiewijzer en www.svn.nl vindt u meer informatie hierover.

Leningen zonnepanelen

Er zijn verschillende leningen mogelijk voor zonnepanelen, zoals de ‘GreenLoans lening’, de Energiebespaarlening en de Duurzaamheidslening. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We bespreken dan samen uw situatie en geven u een eerlijk advies.

© Copyright Roose & Roose Gebouwd door Saam' uit Groningen