LED verlichting voor de zakelijke markt

LED verlichting voor de zakelijke markt

Conventionele verlichting verdwijnt steeds meer uit beeld en wordt vervangen door Ledverlichting. LED heeft een lange levensduur, is energiezuinig en knippert niet. Een betere verlichting zorgt voor hogere prestaties van medewerkers en hun gezondheid. Ledverlichting kan hier een grote rol in spelen.

De waarde van licht

Wist u dat er vele regels en eisen bestaan op het gebied van verlichting? Vaak is verlichting een ondergewaardeerd gedeelte van de hele inrichting van bijvoorbeeld een industriehal, werkplaats of showroom. Erg zonde én u houdt zich niet aan de regels. Wanneer u de verlichting door ons laat vervangen door Ledverlichting, voldoet u aan alle regels én zult u zien dat er een enorme verbetering optreedt.

De 6 voordelen van Ledverlichting

  1. LED geeft dezelfde hoeveelheid licht terwijl het aantal watt minimaal halveert
  2. LED heeft een langere levensduur (gemiddeld 3 tot 5 x langer) dan een spaarlamp
  3. LED geeft direct vol licht en heeft geen opstarttijd nodig
  4. LED zet 80% van de energie om in licht en 20% in warmte, bij een spaarlamp is het 10% licht en 90% warmte. LED is dus veel brandveiliger
  5. Ledlampen zijn sterker dan halogeenlampen. Halogeen kan stuk gaan door trilling terwijl dat bij LED nooit een oorzaak zal zijn
  6. LED geeft constant licht, spaarlampen en tl-buizen knipperen honderden keren per seconde. Dit zorgt ervoor dat LED fijner is om bij te werken. 

Ledverlichting: vele mogelijkheden

De mogelijkheden op het gebied van LED zijn enorm; denk aan verschillende kleuren, tinten, afstandsbedieningen en automatische lichtregeling.  Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Vrijblijvend advies

Wilt u overstappen naar Ledverlichting? Goede keus. Neem gerust en vrijblijvend contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

© Copyright Roose & Roose Gebouwd door Saam' uit Groningen