Uw huis toekomst​​bestendig met zonnepanelen

Roose&Roose biedt deskundig advies en de installatie van zonnepanelen, thuisbatterijen en warmtepompen.

One-stop-shop voor volledige verduurzaming van uw woning

Naast zonnepanelen ook ruime ervaring met thuisbatterijen en warmtepompen

Eerlijk advies, ook als dit ons geen of minder werk oplevert

Al meer dan 2.000 woningen verduurzaamd

Het opwekken van uw eigen energie is interessanter dan u denkt! Wij kunnen ons voorstellen dat u voordat u tot aankoop overgaat nog met vele vragen zit. Wat kost het en wat levert het op? Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig en wat krijg ik terug van mijn energieleverancier? Ontdek op deze pagina de voordelen en mogelijkheden van zonnepanelen van Roose & Roose!

Wil u een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan voor het kopen of laten plaatsen van uw zonnepanelen 

 

Zonnepanelen kopen en installeren

Bij ons kunt u terecht voor zowel het kopen van zonnepanelen als het laten plaatsen van de zonnepanelen die u bij ons aanschaft. Het aanschaffen van goede zonnepanelen is natuurlijk stap 1. Wij verkopen en werken met zonnepanelen van het merk Jinko. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatieve zonnepanelen. Uiteraard helpen wij u ook graag met het installeren van de Jinko zonnepanelen.

Vraag een gratis offerte aan en geef aan waarmee wij u kunnen helpen. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en geven u een prijsindicatie op maat.

Voordelen zonnepanelen

Waarom is het interessant om uw eigen energie op te wekken? De aanschaf van zonnepanelen heeft een aantal grote voordelen:

Bespaar vele euro’s

Bijdragen aan een beter milieu en een waardestijging zijn al mooie voordelen, maar u gaat ook nog eens vele euro’s besparen. Uw eigen opgewekte zonne-energie wordt omgezet in bruikbare energie. Hiermee bespaart u al gauw honderden euro’s op uw energierekening. Tel uit uw winst!

Uw huis wordt meer waard

Naast dat u bijdraagt aan een beter milieu, stijgt uw huis in waarde. Veel mensen kopen namelijk liever een huis met dan zonder zonnepanelen. Laat u zonnepanelen installeren? Dan kunt u de waarde van de zonnepanelen bij de waarde van uw huis optellen. Bij de meeste banken is het zelfs al mogelijk om 6% van de koopsom extra te lenen voor duurzame maatregelen zoals zonnepanelen. Daarnaast kan uw huis hierdoor een beter energielabel krijgen. Met de installatie van zonnepanelen bespaart u niet alleen geld op de energierekening, u voegt ook meer waarde toe aan uw woning.

Draag flink bij aan een beter milieu

U zet de gratis energie van de zon om in elektriciteit, waardoor er geen luchtvervuiling ontstaat en de CO2-uitstoot drastisch minder is. Bovendien raakt de zon nooit op, in tegenstelling tot bijvoorbeeld gas. Daarnaast wekt u ook zonne-energie op als het niet de hele dag zonnig is. Indien gewenst kunt u zelfs uw groene energie opslaan. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Terugverdientijd zonnepanelen: 5 jaar

Zoals u leest zijn zonnepanelen goed voor het milieu én uiteindelijk voor uw portemonnee. De aanschaf is natuurlijk een flinke investering, dus wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe snel u dit heeft terugverdiend. Een gemiddeld systeem bespaart al snel €900,- per jaar op uw energiekosten. U verdient deze investering in ongeveer 5 jaar terug. Dit betekent niet dat u nog minstens 5 jaar in uw woning dient te blijven wonen, want uw huis is al wel in waarde gestegen met de zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen? Roose en Roose!

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij voorzien u graag van een passend advies.

© Copyright Roose & Roose Gebouwd door Saam' uit Groningen